Skip content

Decentrale selectie

Zaak

2017/161

Beroep tegen de beslissing van het college van bestuur van de Universiteit Utrecht waarbij het bezwaar van appellante tegen het aan haar door de Selectiecommissie toegekende rangnummer in het kader van de decentrale selectie voor de opleiding Diergeneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/151

Beroep tegen de beslissing van het college van bestuur van de Rijksuniversiteit Groningen waarbij het bezwaar van appellant tegen het toegekende rangnummer in het kader van de decentrale selectie voor de opleiding Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/139

Beroep tegen de beslissing van de Universiteit van Amsterdam waarbij het bezwaar van appellante tegen de weigering haar niet toe te laten tot tweede ronde van de decentrale selectie ten behoeve van de opleiding Geneeskunde, omgegrond is verklaard.

Zaak

2017/130.5

Beroep tegen de beslissing van het College van Beroep voor de Examens van Universiteit Utrecht, waarbij het beroep van appellant tegen het hem toegekende rangnummer in het kader van de decentrale selectie voor de opleiding Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/126.5

Beroep tegen de beslissing van de Rijksuniversiteit Groningen waarbij het bezwaar van appellante tegen de toekenning van het rangnummer 592 voor opleiding Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/114

Beroep tegen de beslissing van Universiteit van Amsterdam, waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing haar niet toe te laten tot de vervolgprocedure van de decentrale selectie Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/111

Beroep tegen de beslissing van het college van bestuur van de Vrije Universiteit, waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing haar niet toe te laten tot de tweede ronde van de decentrale selectie voor de opleiding Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/107

Beroep tegen de beslissing van het college van bestuur van de Radboud Universiteit Nijmegen, waarbij het bezwaar van appellante tegen het haar toegekende rangnummer in het kader van de decentrale selectie voor de opleiding Tandheelkunde, ongegrond is verklaard

Zaak

2017/105

Beroep tegen de beslissing van het college van bestuur van de Universiteit Utrecht, waarbij het bezwaar van appellant tegen het hem toegekende rangnummer in het kader van de decentrale selectie voor de opleiding Geneeskunde, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/084

Beroep tegen de beslissing van de Vrije Universiteit waarbij het bezwaar van appellante tegen de beslissing van de selectiecommissie ACTA, betreffende de toekenning van het rangnummer voor opleiding tandheelkunde, ongegrond is verklaard

Pagina's