Skip content

Bindend negatief studieadvies

Zaak

2017/056/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Universiteit Twente waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de opleidingsdirecteur TBK/IEM hem een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2017/055/CBE

Beroep tegen beslissing van het CBE van De Haagse Hogeschool waarbij het administratief beroep van appellant tegen de beslissing hem een bindend negatief studieadvies te geven voor de opleiding werktuigbouwkunde, niet-ontvankelijk is verklaard.

Zaak

2017/026/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Technische Universiteit Delft waarbij het beroep van appellant tegen het aan hem door de decaan van de Faculteit Luchtvaarttechniek en Ruimtevaarttechniek gegeven BNSA voor de opleiding Aerospace Engineering.

Zaak

2016/262/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding HBO ICT, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/256/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding Media, Informatie en Communicatie, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/258/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding Commerciële Economie, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/255/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE NHL Hogeschool, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie van de Opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening hem een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard

Zaak

2016/254/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Avans Hogeschool waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie van de Academie voor Gezondheidszorg hem een bindend negatief studieadvies voor de opleiding Verpleegkunde te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/252/CBE

Beroep tegen de beslissing van College van Beroep voor de Examens Haagse Hogeschool, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de Examencommissie hem voor de opleiding Bedrijfskunde MER een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/250/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool Van Hall Larenstein waarbij het administratief beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie BNB/T&L/LWM appellant een bindend negatief studieadvies voor de opleiding Bos- en natuurbeheer te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Pagina's