Skip content

WHW art. 7.8b

Zaak

2016/262/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding HBO ICT, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/258/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Hogeschool van Amsterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie hem namens de domeinvoorzitter een bindend negatief studieadvies te verstrekken voor de opleiding Commerciële Economie, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/239.5/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Rijksuniversiteit Groningen waarbij het beroep van appellant tegen de weigering van het faculteitsbestuur de bsa-norm voor hem te verlagen op grond van persoonlijke omstandigheden, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/216/CBE

Beroep tegen de beslissing van het CBE van de Technische Universiteit Delft waarbij het beroep van appellant tegen het aan hem namens de decaan van de Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica verstrekte bindend negatief studieadvies voor de opleiding Technische Informatica, onngegrond is verklaard.

Zaak

2016/218/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool Rotterdam, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing hem een bindend negatief studieadvies voor de opleiding Bedrijfskunde-MER te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/177/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool Inholland waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de directeur van het Domein, opleiding Business Studies , hem een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/098/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool Inholland waarbij het beroep van appellante tegen de beslissing van de directeur van het Domein Management, Finance en Recht, opleiding HBO Rechten, haar een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/074/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE Hogeschool Inholland waarbij het beroep van appellante tegen de beslissing van de directeur van het Domein Management, Finance en Recht haar een bindend negatief studieadvies te verstrekken, ongegrond is verklaard.

Zaak

2016/081/CBE

Beroep tegen de beslissing van CBE van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waarbij het beroep van appellant tegen de beslissing van de examencommissie Games en Interactie hem namens het instellingsbestuur een bindend negatief studieadvies voor de opleiding Games & interactie te geven, ongegrond is verklaard.

Pagina's